GASTENBOEK

Lees hieronder ervaringen van bruidsparen. Wil je ook graag een reactie achterlaten? Dan kan via het formulier onderaan deze pagina.

Lisa en Miekie

En dan ontmoet je de vrouw van je leven waar je dolgraag mee wil trouwen.
Ze zegt nog JA ook en dan beginnen de gezellige voorbereidingen. Op zoek naar een trouwvrouw, en wat hebben we de allerleukste gevonden, jij dus lieve Marian!!!!!!! Het eerste contact was Top en ons gevoel zei direct, Marian gaat het worden. Wat ben je lief, leuk, mooi, goede spreker, attent, vol humor, luisterend vermogen en wat gaf je ons een goed gevoel bij de samenwerking. We hadden geen enkele twijfel dat de ceremonie niet goed zou komen. Onze gasten waren onder de indruk en waren vol lof over je. Hebben het er nog over. Voor ons was je heel  belangrijk op deze dag en zijn blij jou ontmoet te hebben. Pracht mens ben je. Blijf zoals je bent. Liefs de meiden

Jochem, Shelly en Bowi

Lieve Marian,
Gisteren zijn Jochem en ik getrouwd en wij zijn nog helemaal in de wolken!

Ik moest jou gelijk laten weten hoe geweldig jij bent en hoe natuurlijk, oprecht en relaxt de ceremonie is verlopen. Met een traan en met een lach, buitengewoon bijzonder omdat jij mijn zoon erbij betrokken hebt! Ik had niks willen veranderen en had niemand anders als trouwambtenaar willen hebben.

Super bedankt voor dit onvergetelijke, speciale moment. Blijf altijd jezelf; super mooie lieve sprankelende warme vrouw.
Veel liefs

Krista en Christoffer

In all honesty we were introduced to Marian by our wedding planner. The planner thought it would be a match that would work, and like a proper modern blind date we had a look at her photo long before we met her and we both fell a little bit in love. She is gorgeous, soon we worked out that the saying ‘beautiful on the inside and on the outside’ was written for her and indeed it was a match made in heaven.
The meetings we had with her before our big day were all filled with laughter and emotion and she just understood. She understood who we are and what we feel for each other, what we had in mind for our wedding ceremony and most importantly she also heard and felt what wasn’t said at all. She gave us perfect guidance and delivered a warm, inviting, loving ceremony in Italy. All our international guests loved the ceremony and we all agreed it was something truly special.

Ashleigh en Renato

Wat was je toch geweldig!!:) Nadat we twee keer eerder gezellig bij elkaar waren gekomen om het gesprek te voeren over “ons verhaal” heb je op 9 april de ceremonie geleid bij ons huwelijk. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en door je enthousiasme toen ik je belde om je “officieel” te vragen, wist ik meteen dat we een juiste keuze hadden gemaakt. We hadden wel de eis de ceremonie in het engels te willen, maar ook dit was voor jou geen enkel probleem (and your english was amazing!). De ceremonie werd voltrokken met veel gelach, af en toe een traan en hele mooie woorden. We zijn je eeuwig dankbaar voor de prachtige ceremonie en ook onze gasten waren vol lof over je. Niet alle gasten kenden ons beiden even goed, maar na de ceremonie had men het gevoel ons goed te kennen dankzij de personal touch die je aan de ceremonie gaf! Nogmaals bedankt en veel succes voor de toekomst! xxx

Natasja en Mike

Wat zijn wij blij dat we jou gekozen hebben voor onze huwelijksceremonie!!

Van tevoren kun je je eigenlijk niet indenken hoe verschrikkelijk belangrijk dit is. Pas achteraf weet je dat de ceremonie eigenlijk het allermooiste en belangrijkste gedeelte is van je dag. En jij hebt hebt deze zo ongelooflijk mooi voor ons gemaakt! Echt onvergetelijk…

Het was zo prachtig, puur en helemaal wij zoals je alles verwoord hebt. Het had voor ons niet mooier gekund. We voelde ons bij de eerste kennismaking al direct bij je op ons gemak. Je bent zo een lieve en vrolijke vrouw die ontzettend veel positiviteit uitstraalt. Wij werden gelijk blij van je en hebben alles als fantastisch ervaren! Nogmaals ontzettend bedankt.
Je bent geweldig!
Veel liefs

Robbert en Stacey

Ontzettend bedankt voor
het voltrekken van ons huwelijk. De toespraak, de onbevangenheid van de kinderen, de geweldige entourage….
het was een sprookje!

Onze gasten waren onder de indruk en spraken vol lof over je.
Ontzettend bedankt voor je inzet. En ga door met je prachtige werk. Je bent geweldig! Wij wensen je heel veel liefde, geluk en gezondheid toe.

Tanja en Wietse

Op 26 oktober heb je ons getrouwd in de oranjerie van Buitenplaats Amerongen.
We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie.

Vanaf de eerste kennismaking voelde het gelijk vertrouwd. Wij kijken terug op een prachtige ceremonie, die op een persoonlijke en warme manier werd verteld. Nog steeds krijgen we complimenten van onze gasten op die leuke, goedlachse, warme trouwambtenaar.

Leon en Anne

Wanneer je gaat trouwen zijn er veel zaken die er geregeld moeten worden. Hoe klein of hoe groot je jouw bruiloft ook wil maken bij iedere bruiloft zijn er een aantal ‘vaste gegevens’. Één daarvan is de ambtenaar. Wij wilde heel graag iemand die bij ons paste. En dan bedoelen we iemand die past bij wie we zijn, hoe we denken en vooral hoe we in het leven staan. In ons geval betekend dat met een glas dat altijd
halfvol is. Het leven moet je vieren. Hoe kies je nu iemand die bij je past. Wij hadden geluk. Via een vriendin werd ik getipt over Marian. En na een eerste ontmoeting wisten wij gelijk dat het helemaal goed zou komen. Zoals gezegd er moet zoveel geregeld worden en het is dan heel fijn wanneer je met echte professionele en betrokken mensen deze bijzondere dag vorm kan geven. Marian heeft ons in de voorbereiding,  samen met de kinderen, inzicht
gegeven over het verloop van de dag. We hebben onze input samen besproken zodat Marian precies wist wie ze voor zich had. Dat lijken kleine dingen maar vergeet niet dat tijdenz zo’n ceremonie Marian al jouw familie en vrienden meeneemt in jullie verhaal. Hoe het begon, waarom jullie samen zijn en waarom jullie zo goed bij elkaar passen en vooral waarom jullie besloten hebben om te gaan trouwen met de grote of kleine groep familie en vrienden om je heen. Hoe fijn is het dan wanneer ze precies weet wie extra belangrijke gasten zijn tijdens de dag, ze de juiste namen weet en ook alle gasten het
gevoel hebben dat ze erbij horen.
Marian was voor ons de perfecte buitengewoon ambtenaar voor -en tijdens
onze bruiloft en als we over 5 jaar deze dag nog een keer groots gaan vieren is Marian er wat ons betreft gewoon weer bij.

Jan en Marjo

Zoekt u een betrouwbare geestige, bekwame trouwambtenaar die van uw ceremonie een onvergetelijke herinnering weet te maken, zoek niet verder!!!!

Wij kunnen alleen in superlatieven spreken als wij het over jouw bijdrage aan onze onvergetelijke huwelijksceremonie hebben. In de voorbereiding werden we al aangenaam getroffen door je warme ontvangst in je eigen huis in Weesp. Warmte, maar ook ongelooflijke professionaliteit. Doordat jij als geen ander ECHT weet te luisteren en goed observeert heb jij een ceremonie neergezet die niemand kan evenaren. Onze gasten dachten dat jij een vriendin van ons was, zo goed en liefdevol wist jij ons te typeren.

Nu twee dagen na de ceremonie worden wij nog met complimenten overladen en vragen onze gasten waar we jou van kennen. Doordat het voor ons allebei het tweede huwelijk betrof lagen er wat gevoelige onderwerpen. Wij zijn diep ontroerd en dankbaar hoe jij op zeer discrete wijze de ceremonie leidde en ieder een podium gaf. Wat een klasse en wat een liefdevolle empathische vakvrouw.

Jij bent meer dan een trouwambtenaar, jij begeleidt het bruidspaar op zeer bekwame wijze naar de grote dag toe, bent op zeer bescheiden wijze een baken op de dag zelf en toont ook nog je interesse na afloop.

Wij beschouwen het als een voorrecht dat wij jou hebben leren kennen. Wij gunnen ieder bruidspaar zo’n trouwambtenaar stand toe. En jou gunnen we nog heel veel bruidsparen. Lieve Marian,dank voor alles, je bent een grote schat!!!!

 Miranda, Peter en Tim

Vorige week heb jij ons getrouwd op de locatie Klooster Bethlehem in Haren (gemeente Oss). Dat heb je fantastisch gedaan! We hebben een geweldige dag gehad en daar heb jij zeker een belangrijke rol in gespeeld. Wij en ook onze familieleden en vrienden waren/zijn erg onder de indruk hoe betrokken je was bij de ceremonie. Het voelde of je ons heel goed kende en je bracht de ceremonie met heel veel liefde, gevoel en humor. Ook erg leuk en lief dat je onze zoon Tim bij de ceremonie betrokken hebt. Onze wens was namelijk ook dat we een beetje met z’n drieën zouden trouwen en dat heb je heel goed verpakt :-).
Je bent werkelijk een topper!

Brenda Wilson

I simply felt compelled to send you a note of thanks and gratitude.

The service for Sorena and Sander, was the most beautiful and tender that I have ever been to. It seemed that you were one of Sorena’s most closest friends.

A beautifully written transcript, including everyone thoughts, delivered with sincerity and warmth. It is amazing to hear your own words spoken in just the right way.

Thank you for making my niece’s day so magical.

Roy en Janine

Hoe gelukkig kun je zijn met een trouwambtenaar, als gasten het nog steeds over je hebben hoe mooi en persoonlijk jij onze huwelijksvoltrekking hebt gemaakt? Vanaf het begin hadden wij de wens om op een intieme wijze te trouwen op de grachten van Amsterdam. Mede dankzij jou en je professionele werkwijze hebben wij een dag gehad om nooit te vergeten.

Liefde, geluk, vreugde en emotie…
alles was terug te vinden!

Wij willen je dan ook enorm bedanken voor de prettige samenwerking en zagen het als een voorrecht jou als ambtenaar te hebben.

Lasse en Marije

Afgelopen juni heb jij voor ons ons huwelijk voltrokken en dat deed je op een hele persoonlijke manier. Hiervoor willen we je nogmaals enorm bedanken! Tijdens mijn yogaklas, waar ik hulp vroeg voor het vinden van een weddingplanner, kwam ik via een vriendin van jou aan je naam. Thuis bezocht ik je site en bekeek ik foto’s en filmpjes die we tegen kwamen. Je warme, open persoon sprak ons direct al aan en we besloten je te contacten.
Vanaf het allereerste contact was je warm, toegankelijk en heel betrokken. Je hebt tijd genomen om ons te leren kennen en je hebt zelfs de tijd genomen om met onze kinderen van 5 en 7 te spreken, zodat ook hun verhalen over papa en mama konden worden verteld tijdens de ceremonie. Al onze gasten waren verrast door de persoonlijke verhalen die werden verteld. Dit deed je voor ons zelfs in 3  verschillende talen, want naast het Nederlands en Engels heb je voor beide Deense oma’s zelfs een aantal zinnen Deens geleerd!  Ook heb je onze kinderen op mooie wijze betrokken bij jou ceremonie, waar ze nog steeds erg trots op zijn en wij ook! Beiden hielden wij onze ogen niet droog toen ons dochtertje bij jou kwam staan om de huwelijksakte voor te lezen. Al met al was het een hele persoonlijke en liefdevolle dag waar jij absoluut aan bij hebt gedragen.
Onze dank is groot! Veel liefs

Maarten en Juliette Warffemius.

Inmiddels zijn wij al zeven maanden gelukkig getrouwd. Al vanaf de eerste keer dat wij elkaar door de telefoon spraken was er die klik!

En dat gevoel klopte, want na ons gesprek met zn drietjes, hier bij ons thuis, waar we hebben gelachen maar ook een traantje hebben weggepinkt. Tijdens de ceremonie heb je ons zo goed beschreven, het was zó vertrouwd, het leek haast wel alsof je bij de familie hoorde!

Je stond daar zó te stralen en toonde de emotie; alle mooie woorden en de prachtige muziek lieten niemand onberoerd. De plechtigheid was heel bijzonder, het was één groot feest en door jou spontane, warme en grappige manier van dingen vertellen, heb je er een plechtigheid van gemaakt met een gouden randje!

We zullen dat nooit meer vergeten! Je bent zo’n warme, stralende, lieve, mooie vrouw en je verstaat je vak zo goed!

Dankjewel dat je Maarten en mij in de echt wilde verbinden en ons dit onvergetelijke moment hebt gegeven!

Een dikke kus en stevige omhelzing

Thijs en Janine

Wat hebben we van je genoten Marian! Jouw sprankelende persoonlijkheid, de persoonlijke verhalen, je integriteit, je geduld met de kinderen en je humor, een echte vakvrouw!

De ceremonie was voor ons een groot genot in een bubbel van liefde.

Je hebt bij ons maar ook zeker bij de daggasten een onvergetelijke indruk achter gelaten. Dank daarvoor!
Je gaat voor altijd mee in onze herinnering

Een liefdevolle warme knuffel van ons aan jou  X

Jan en Ilse

We willen je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie! Je hebt onze verhalen en die van de getuigen prachtig geboetseerd tot een warm, herkenbaar en soms hilarisch verhaal.
Wij en onze gasten hebben er ontzettend van genoten! De ceremonie is een geweldige start gebleken van een heerlijke dag. Jij hebt daar met jouw hartelijke en liefdevolle energie een belangrijke bijdrage aan geleverd! Veel dank daar voor!

J en G

Hi Marian!

Wat was het prachtig, wat maakte je een echt feest voor ons, we zijn getrouwd en hoe. Het was een warm bad van emoties en liefde. En jij vlocht alles naadloos aan elkaar. Onwijs bedankt!

We zijn zojuist aangekomen op ons vakantieadres en wilde dit alvast met je delen. Lieve groet

Arnoud en Marrije

Wat zijn we blij en gelukkig dat we jou voor onze ceremonie hebben mogen vinden. Je hebt onze verhalen van 21 jaar samen lief en leed tot een prachtig verhaal gemaakt. Aangevuld met de informatie van onze ouders, getuigen en ons vijf jarige mannetje. Wat heb je een hoop energie gestoken in de voorbereiding. Het is niet voor niets dat iemand je na de voltrekking vroeg hoe lang je al met ons bevriend was, en dat terwijl we elkaar pas twee keer gezien hebben!
Je hebt een groot talent voor het aanvoelen en zetten van een sfeer en weet een prachtige balans te vinden tussen de lach, de traan, het humoristische en het officiële. Je betrok ons zoontje ook precies op de juiste momenten en hij voelde zich ontzettend trots op zijn rol in de ceremonie. We zijn erg dankbaar voor de bijzonder uitgebreide en persoonlijke ceremonie die je ons gegeven hebt en die echt de kroon op deze prachtige dag was.

Edmee en Simon

Gisteren ben ik als gast aanwezig geweest bij de ceremonie van een kersvers echtpaar.
Tijdens de ceremonie en het verhaal van de ambtenaar in het gemeentehuis, dacht ik al gauw terug aan onze eigen bruiloft… en heb ik aan je gedacht. Wow, wat heb je er toch goed voor gezorgd dat onze ceremonie nog mooier was dan wij ooit hadden gedacht!

Het was zo persoonlijk en werkelijk prachtig verwoord. Een totaal plaatje: een vakvrouw met een lieve stem en glimlach, die emotie schitterend weet over te brengen en werkelijk oog heeft voor elk detail.

Ik weet dat ik dit al eerder heb gemaild, maar ik kon het niet laten om dit toch nog een keer door te spelen naar je.

You’re a star!

Roos en Bas

Dagelijks denken wij nog terug aan jouw of beter gezegd ‘ons’ verhaal. Voor dit verhaal heb jij uitgebreid de tijd genomen om met ouders en getuigen te spreken.
Wat jou uniek maakt is dat je oprecht geïnteresseerd bent in het bruidspaar. Je leeft samen met het bruidspaar toe naar die o zo belangrijke dag. En dat terwijl je ieder weekend wel een paar mag huwen. Nooit krijg je het gevoel dat je een van de velen bent, maar juist het gevoel dat wij voor jou de enige zijn. Dat is zo waardevol, het gevoel speciaal te zijn en dat weet jij feilloos over te brengen. Chapeau!
Tijdens de ceremonie was jouw verhaal een samenvatting van onze 20 jaar samen door de ogen van onze ouders, getuigen en kinderen verwoord door jou. Ook onze drie kinderen en alle andere kleine gasten kregen jouw onverdeelde aandacht, ingepakte doosjes rozijntjes, lollies en een eigen kinderakte! In plaats van jouw ‘mooie’ toga zo’n schitterende jurk passend bij ons kleurenthema maakte jou voor ons de perfecte Babs! Je weet van te voren niet precies waarvoor je kiest, maar niemand anders had ons beter kunnen trouwen. Wat dat betreft is het jammer dat wij maar één keer trouwen.

Geert en Liesbeth

Vanaf het eerste moment was daar de click met onze BABS: een echt mensen mens!

Wat ben je een vakvrouw met ontzettend veel ervaring en die er veel tijd in steekt om bruidsparen te leren kennen. We hebben genoten van de voorbereidende gesprekken waarbij je in je vraagstelling liefdevol, kritisch en humoristisch bent.

Daarnaast was je niets te veel om ook de bruidsmeisjes een rol te geven tijdens de ceremonie met een passend gedicht en hun eigen kinderakte. Het resultaat was daar: een onvergetelijke ceremonie waarin je liefde en herinneringen met een lach en een traan op een bijzondere wijze combineerde.

Klap op de vuurpijl de bijzonder passende gelofte die je voor ons op maat hebt gemaakt!

Jouw bijdrage aan ons huwelijk heeft ervoor gezorgd dat onze droom is uitgekomen!

Denise en Harro

Nu het stof van ons huwelijk (althans van de dag) is neergedaald hebben Denise en ik er behoefte aan om je te laten weten dat we vinden dat je je rol als trouwambtenaar voortreffelijk hebt vervuld en dat alles meer dan aan onze verwachtingen heeft voldaan. Ik realiseer me dat we nogal wat noten op onze zang hadden over wat we vooral niet wilden. Jij hebt daar invulling aangegeven op een wijze waarvoor wij veel respect hebben. We zouden, eerlijk gezegd, niet weten hoe het nog meer aan onze wensen zou hebben moeten voldoen. Precies in de roos. Bingo dus!
Ook aan onze bezoeken bij jou thuis bewaren we uitstekende herinneringen. De gesprekken met jou hebben we zeer gewaardeerd. Ook onze gasten spreken met grote lof op de wijze waarop jij invulling en uitvoering hebt gegeven aan de ceremonie. Heel veel dank Marian en weet dat je aan Denise en mij onvoorwaardelijke ambassadeurs hebt overgehouden.

Nathalie, Chris, Timo en Annika

Marian, Marian, wat ben ik gelukkig.
En wat was het mooi, fijn, persoonlijk,  indrukwekkend.

Menig vrouw maar vooral ook man, had de tranen over de wangen biggelen, hoorde ik achteraf. Volgens enkelen hield ook jij het niet helemaal droog. Zelfs Chris zijn lip trilde. Heb ik werkelijk nog nooit eerder gezien. 

Nu kennen Chris en ik elkaar al aardig, na 13 jaar. Maar jij, als buitenstaander, die ons 1x heeft ontmoet en verder alleen maar woorden van ons heeft mogen lezen, jij hebt de sfeer van onze relatie en ons gezin weten te vangen.

Ik ben je heel erg dankbaar dat je zo mooi hebt weten af te stemmen op ons. Ik wens je nog heel veel mooie bruidsparen toe en ook in je privéleven alle geluk.

Wilco en Tjallien

Hartelijk dank voor het verzorgen van onze ceremonie in het kerkje van Offingawier! We vonden het in een woord fantastisch en ook de kinderen kijken met veel plezier terug. Je hebt ons allen weten te raken met je speech en je hebt ervoor gezorgd dat het heel persoonlijk was.
Geweldig hoe je onze kinderen bij het gebeuren hebt weten te betrekken. Hierdoor werd het een ceremonie van ons allemaal en dat is precies wat we graag wilden. Mede door jou hebben we een fantastische trouwdag gehad!

Thomas en Leticia

Wij willen je graag heel hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie. De inhoud was persoonlijk en gaf een goede weerspiegeling van onze gevoelens en gedachten. De ceremonie had ook een hele goede sfeer en we willen je ook nog hartelijk bedanken voor de goede coördinatie en samenwerking met Gonzalo voor de vertaling in het Spaans. Zowel de ceremonie als de vertaling gingen heel soepel en natuurlijk. Wij hebben achteraf heel veel complimenten van familie en vrienden gehoord over de ceremonie en willen die uiteraard graag aan je overbrengen!

Hayco en Anouk

Lieve Marian,
Wat een prachtige dag hebben we gehad, duizend keer mooier dan we ooit hadden durven dromen!

We hebben genoten van ieder moment, de lach en de traan, de ontroering en de blijdschap.

Wat heb je goed naar ons geluisterd en de ceremonie met warmte en lichtheid geleid, precies zoals we wilden!

Je ging alleen voor goud en dat heb je gehaald. Hartelijk dank!

Willem, Keet en Romy

Wat was het een fantastisch mooie en ontroerende ceremonie afgelopen zaterdag! Dit allemaal dankzij jou!

We hebben zo ontzettend genoten en dat doen we nog steeds! Ook jij zag er heel mooi uit! (van Willem mocht je ook zonder toga haha)  Hoe jij dit voor ons hebt verzorgd was geweldig (iedereen vond dit) en de reactie’s waren in de zaal te zien, heel ontroerend! De dag en het feest was top maar jou ceremonie was het aller mooiste moment van de dag!

Wij zouden zeggen: mensen gaan jullie trouwen? Neem dan Marian als jullie BABS! Je krijgt er geen spijt van!!!

De Heer van der Starre

Zeer geachte mevrouw van Ooijen
Afgelopen zaterdag heeft u op een zeer bijzondere wijze het huwelijk van onze zoon en schoondochter gesloten.

Van vele belangstellenden aanwezig op het stadhuis heb ik reacties gehoord op de woorden die u hebt uitgesproken.
Uw persoonlijk benadering van de getuigen en mijzelf in het bijzonder hebben op mij en mijn echtgenote een diepe indruk gemaakt.

Mede door uw prachtige woorden, tijdens de huwelijksvoltrekking uitgesproken, is dit voor beide families een onvergetelijke dag geworden.

Daan en Annemarie

Wij waren ontzettend blij dat jij dit mooie moment hebt begeleid; we vonden dat je het geweldig goed deed. We hebben ook van ontzettend veel mensen terug gehoord dat ze vonden dat je het heel goed deed ‘fijne stem, leuk om naar te kijken, warm, vrolijk’. Kortom, ook waarom het voor Daan en mij direct goed voelde toen we jou voor de eerste keer ontmoette. Last but not least: je hebt ons verhaal heel mooi verwoord.

Dank!

GASTENBOEK

Wil je ook een reactie plaatsen in ons gastenboek? Leuk! Vul jouw reactie in op het bijgesloten formulier. Ik lees hem graag eerst even zelf dus het duurt even voordat je het terug kunt lezen op de site. Alvast bedankt!

JOUW REACTIE

Versturen