MARIAN - MOOIJENBELOFTE

OVER MIJ

De M is van Marian, en van Ooijen is mijn achternaam. Niet getrouwd, wel verliefd, maar trouwen ligt nog wel  in het verschiet. Met twee opgroeiende jongens wonen we in het mooie buitengebied van Amsterdam. Ik ben toegewijd aan werk en prive en bruidsparen kunnen rekenen op mijn onverdeelde aandacht. Het voelt als een voorrecht te mogen delen in de verhalen, en ik geniet ervan de liefde en emotie van bruidsparen in woorden te vangen.

MOOIJEN BELOFTE

Jullie gaan trouwen, elkaar de trouwbelofte doen. Een mooie dag in het vooruitzicht waar je naar uitkijkt en van kan dromen. Een intiem zeer persoonlijk samenzijn. Welkom bij Mooijenbelofte. In de rol van Babs, trouwambtenaar, mag ik bruidsparen in de echt verbinden. Het aangaan van een bijzondere verbintenis binnen een persoonlijke en stijlvolle ceremonie.

"Marian is een lieve vrolijke vrouw, die ontzettend veel positiviteit uitstraalt. De ceremonie was prachtig en puur, echt onvergetelijk. Zij is geweldig!"

Mike en Natasja

TROUWAMBTENAAR

Met mijn benoeming en beëdiging tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben ik verbindingsbevoegd, en beleef zeer veel plezier aan het begeleiden van jullie huwelijksbelofte. Een op maat geschreven persoonlijk woord en een levendige ceremonie. Met gevoel voor sfeer en spontaniteit wordt jullie ceremonie professioneel vorm gegeven.

CEREMONIE

Elkaar het JA-woord geven, de officiële ceremonie. Vaak is dit het romantisch hoogtepunt van de trouwdag. Een bijzonder moment, gedeeld met mensen die je lief zijn. Een persoonlijke huwelijksceremonie, passend bij jullie relatie. Alles is bespreekbaar en maatwerk. Een originele trouwplechtigheid waar muziek, andere sprekers en kinderen een rol kunnen spelen. Een ceremonie met inhoud, ernst en humor, met een traan en een lach, stijlvol spontaan en ontspannen. 

"We zijn diep ontroerd en dankbaar hoe Marian op discrete wijze de ceremonie leidde en iedereen podium gaf. Wat een klasse en wat een liefdevolle empatische vakvrouw!"

Jan en Marjo