WERKWIJZE

KENNISMAKING

Allereerst is het plezierig vrijblijvend met elkaar kennis te maken. In het gesprek staan jullie wensen, ideeën en verwachtingen centraal, en geef ik inzicht op welke manier daar invulling aan gegeven kan worden in de ceremonie.

BEVESTIGING

Een wederzijdse klik en vertrouwen zijn een goede basis voor het mooie traject dat we samen aangaan. Ik stuur jullie vervolgens een bevestiging en samen maken we de stukken voor de desbetreffende gemeente in orde.

"Wat een vakvrouw! We hebben genoten van de voorbereidende gesprekken waar de vraagstelling liefdevol, kritisch en humoristisch was. Het resultaat was een onvergetelijke ceremonie."

Geert en Liesbeth

TWEEDE GESPREK

Een tweede gesprek vindt plaats ongeveer 6-8 weken voor de huwelijksdag. Met jullie toestemming heb ik daarna ook contact met een aantal van jullie naasten en geef hun woorden plaats in de ceremonie.

DE GROTE DAG

Op jullie huwelijksdag ben ik een uur van tevoren aanwezig op de trouwlocatie. Dat geeft ruimte om elkaar nog even te zien voordat we de ceremonie starten, en om met de ceremoniemeester de laatste details af te stemmen.

En dan is het moment daar waar jullie verbinding wordt bevestigd en ik zal spreken van hart tot hart.

VERGOEDING

Het tarief bedraagt € 1200 inclusief de BTW en exclusief de reiskosten.

De gemeente waar jullie trouwen brengt de kosten van leges en benoeming separaat in rekening.

"De ceremonie was natuurlijk, oprecht en relaxt, met een traan en een lach. Buitengewoon bijzonder. Dankjewel supermooie, lieve, sprankelende, warme vrouw!"

Jochem, Shelly en Bowi